livetichampagne.blogg.se

Två gastronomer i Champagne

En tisdag

Publicerad 2013-11-19 21:50:48 i Allmänt,

God kväll!
 
Idag har vi haft heldag i skolan, först började vi kl 8 med Introduction to tourism (3 timmar avskrivande från tavlan om olika aspekter som mäts för att sammanfatta ländes attraktionsvärde, typ) och tror varken jag eller Sanna var helt vakna de timmarna, helt otroligt vad dåligt humör man (jag...) kan ha på morgonen!
 
Sen "sprang" vi till Entrepreneureship in tourism field, som vi tyvärr (thank good) missade 1,5 timmar av, mycket bra finns det med Frankrike men deras brist på effektivitet är inte ena av de grejerna. På de ca 4,5 timmar vi sammanlagt hade kvar av föreläsningen hade vilken svensk lärare smackat ihop på typ halva tiden. Men till slut fick vi gå hemåt! På lunchen stack vi till vårt stammis boulangerie och käkade och fick varsin väldigt god och välbehövlig kopp kaffe!
 
Väl hemma sov Sanna middag och jag drack typ nyss kaffet som skulle göra mig mera pigg då = kommer väl ligga sömnlös halva natten, men god var den! Sen sist har vi haft lite olika saker för oss! Vi har druckit x antar flaskor champagne, ätit väldigt mycket ost, festat till tidig morgon och kanske det roligaste anmält oss till skidresa i mitten av December :D Minns inte senast jag stod på ett par skidor och aldrig varit i Alperna så blir roligt!
 
Så vi har mycket roligt för oss framöver; torsdag-lördag är vi i Paris tillsammans med Hanna och David som kommer på besök, i slutet på månaden åker vi till Barcelona och sen skidresan innan vi åker hemåt för att fira lite jul.
 
Det här är ju den tråkigaste uppdaterningen på länge, men nu vet ni att vi lever och har det göttigt! Kanske blir lite roligare uppdateringar när vi är i Paris!
 
//Hej då!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2013-11-21 21:40:03

Ååååhhh vad kul att åka till Barcelona! Jag vill också!

Svar: Jaaa! Det ska bli jätteroligt, har alltid velat åka dit :)
Susanna och Anna-Karin

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-11-22 14:52:26

Men gu va mkt roligt ni göra hela tiden :D vill också åka till Barcelona (och Paris...) och verkligen till alperna, häftigt att åka skidor där. Nej nu blev jag riktigt avundsjuk ^^

Svar: Ja, vi passar på nu när vi kan, du får planera in en semester i Barcelona! :D
Susanna och Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela