livetichampagne.blogg.se

Två gastronomer i Champagne

Idag

Publicerad 2013-12-07 15:15:41 i Allmänt,

Nu var det jättelängesen vi skrev här igen, i måndags kom vi hem från Barcelona, lätt sargade och inte direkt pre-semesterhärliga. Småsjuka och trötta nådde vi våra iskalla lägenheter, fanns inget annat att göra än inta under täcketläge innan mörket.
 
I veckan har vi faktiskt pluggat, ca 8 timmar allt som allt och vi fixade en presentation tills igår. Dock visade det sig att läraren satt fast någon annanstans pga snöstormen (kom hiiiiit, jag vill ha snö) och lektionen skulle äga rum över skype (!!!) vilket vi missade helt och idag har vi hört att vi dessutom ska lämna in 15-20 sidor skrivet, eh? Noll, alltså verkligen NOLL kommunikation i detta skolsystem, har dessutom gått igenom alla dokument men hittar inte ingen info kring det. Vi får väl se om det blir eftermiddagsnap eller plugg idag, hoppas på det första.
 
Idag har vi varit på outletet och fyllt på våra skidgarderober (ja det är helt normalt att kitta upp sig inför tre dagars åkning) (vi har dock bara köpt nödvändiga och användbara i andra situationer-grejer) så nu är vi laddade inför nästa torsdag :D Ska bli så roligt att dels åka till alperna och sen åka skidor igen, ingen aning om hur det kommer gå! Jag och Sanna, vi försöker ibland att inte alltid ge skenet av att sitta ihop men hur vi än gör slutar det med att vi alltid gör grejer och nästan lite på egen hand. Idag blev det så att vi gick ensamma eftersom vi letade efter samma grejer, vi köpte samma t-shirtmodell (men olika färger...), provade samma färg på flanellskjorta (som vi omedvetet hittat i varsin del av affären) köpte dock olika till slut, vi köpte likadana underställströjor i samma färg, samma strumpmodell men räddade upp det snyggt genom att välja olika färger. Sen föll skenet vi byggt upp när vi åt samma lunch, jaja! I backen sen kan det hända att jag har svarta byxor och röd jacka, och hon tvärtom. Som sagt, säg inget vi är redan medvetna om detta! 
 
Det har inte hänt så mycket i övrigt i våra liv här. Ikväll vankas det lite fest, cotton - det är trots allt lördag!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Pappa Roger

Publicerad 2013-12-07 17:52:01

Blason D Àussiéres

Hoppas att det går bra med skidåkningen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela